четвртак, 18. новембар 2010.

Izveštaj sa 5.Malog sajma lepih stvari, održanog 14.11.2010.god.



Dragi naši, prošle nedelje 14. novembra organizovan je i uspešno održan 5. po redu Mali sajam lepih stvari. Ovoga puta na promenjenoj lokacii u klubu “Trema”u zgradi Srpskog narodnog pozorišta. Sajmu su prisustvovali svi prijavljeni izlagači, a po mom mišljenju ovo je jedan od boljih do sada održanih i po kvalitetu onog a što su naši izlagači imali da ponude, a i po broju gostiju i posetilaca koje smo imali. Klubski prostor je kao što sama reč kaže, namenjen klubskim svirkama i dešavanjima, te mali problem sa osvetljenjem koji smo imali je takoreći jednini  problem na koji smo naišli. Za sledeći put obećano nam je da će se osvetljenje malo poboljšati, čemu se i najviše  radujemo.

Posetilaca je bilo, kupovalo se, naravno gledalo i komentarisalo…Ostvarene su i nove poslovne ponude kao i uvek do sada. Raznovrsnost ponude ovoga puta je bila zaista odlična. Po prvi put, predstavili su nam se Ivana i Aleksandar Ćelić iz Petrovardina sa svojim čarobnim lampama. Kažem čarobnim jer su mene u potpunosti očarale, a isti slučaj je i sa brojnim posetiocima. Na slici možete videti o čemu zapravo govorim :).

Pored čarobnih lampi, ekoloških torbi, prelepih upotrebnih predmeta ručno oslikanih, sjajnih odevnih predmeta, marami i ešarpi, nesesera i ženskih torbi, sobnih papuča, nakita od najrazličitijih materijala (od polimerske gline preko gramofonskih ploča), prirodnih sapuna i kozmetike, šalova i kapa za zimu mogli ste viditi mnoštvo šarenih i veselih sitnica koje vam svakako mogu izmamiti osmeh i ulepšati dan. Više fotografija možete pogledati na našoj zvaničnoj FB stranici Mali sajam lepih stvari .


Kao što znate, Mali sajam lepih stvari je ovoga puta dao svoj doprinos humanitarnoj akciji  “Devojka koja voli život”, Darji Kostić. Darja je prethodnog Sajma, kada smo i saznali za njen problem, dobila od nas mesto za izlaganje, (kao i radove koje bi mogla da prodaje), ali ovog puta pored svega toga, uspeli smo zahvaljujući dobroj volji i razumevanju naših izlagača, da odvojimo deo od kotizacije mesta  za nju, a odvojićemo i narednog puta, jer već 28. novembra organizujemo već 6. po redu Mali sajam lpih stvari, na istom mestu u klubu “Trema”.

Svi ste pozvani i kao posetioci i kao izlagači. Mesta ima, ali je broj ograničen. Prijave su u toku i već nam se pridružio veliki broj učesnika sa prethodnog Sajama, tako da ako ste propustili prethodni, eto prilike da nadoknadite.
Kako treba da izgleda prijava za Sajam možete pogledati  ovde .
Prijave sa svim podacima pošaljite na našu
e-mail adresu kreativkens@gmail.com.


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.