четвртак, 9. септембар 2010.

Kako treba da izgleda Vaša prijava za konkurs

Izgled prijave za sajam.

  1. Pre svaga dobro pročitajte konkurs, posebno obratite pažnju na datum završetka konkursa. Potrudite se da pošaljete prijavu u roku.
  2. Potrudite se da u potpunosti popunite prijavu. Ako je potrebno podatke napišite pod brojevima, tako će vaši podaci izgledati preglednije.
  3. Veoma je bitno da ostavite kompletne lične podatke koji se traže od Vas, jer to je način da Vas kontaktiramo.
  4. Ako šaljete prijavu sa tuđeg maila, molimo Vas da to naglasite i da nam napišete na koji mail možemo da Vam pošaljemo odgovor.
  5. Ako šaljete prijavu od nekoga drugog ( komšije, drugarice...) dogovorite se sa njima da Vam odmah jave čim dobiju mail od nas, da ne bi ste zakasnili sa daljim obavezama.
  6. Kratko opišite ono šta bi ste izlagali na sajmu. To ne mora biti cela istorija vašeg rada, samo navedite šta bi ste izlagali na sajmu na koji se prijavljujete.
  7. Potrudite se da fotografije budu što boljeg kvaliteta, jer one prezentuju Vaš rad. Ako su fotografije mutne, ne može se lepo videti  rad, a samim tim ne možemo ni utvrditi kvalitet Vašeg rada.
  8. Posebno oprezni budite pri slanju fotografija. Pre svega obratite pažnju na veličinu fotografija. Ako je fotografija velike rezolucije teško ju je pregledati. Dovoljna je veličina 600x800 piksela.
  9. Ako želite i znate to da uradite, možete napraviti i kolaž od više fotografija ( tu je dozvoljena veća rezolucija).
  10. Naglasite ako sa sobom donosite još nešto, tipa štender, stalak...ako nas obavestite na vreme, bićemo u mogućnosti da Vam obezbedimo adekvatno mesto u sali.
  11.  Ako imate još nešto da nam kažete pre sajma, napišite to u napomeni.
  12. Ukoliko Vam nešto nije jasno, slobodno nas kontaktirajte na mail: Kreativkens@gmail.com, ili postavite pitanje na grupi KREATIVKE-NS.
  13. Nemojte se prijavljivati ako zaista ne želite da učestvujete.

Bilja*

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.